Verrassing van jewelste: familie Meiland kondigt dubbele portie groot nieuws aan Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Verrassing van jewelste: familie Meiland kondigt dubbele portie groot nieuws aan

Verrassing van jewelste: familie Meiland kondigt dubbele portie groot nieuws aan

Het succes van ‘Chateau Meiland’ blijft ongezien. Onlangs kondigde Nederlands flamboyantste familie nog een nieuw seizoen én een kerstspecial aan. En alsof dat nog niet genoeg is, trakteren ze hun fans nu nogmaals op een dubbele portie goed nieuws.

Nu de Meilandjes opnieuw een pension op de kop getikt hebben, doen heel wat geruchten de ronde over een nieuw concept voor de realityshow van Martien Meiland en co. En dat lijkt nog te kloppen ook. De geschiedenis herhaalt zich namelijk. Het gezin is opnieuw van plan hun nieuwste optrekje volledig zelf te verbouwen en weer als bed and breakfast open te houden.

Terug naar de oorsprong van ‘Chateau Meiland’ dus. Niet in Frankrijk deze keer, maar in het Nederlandse Noordwijk. Het nieuwe pension krijgt de naam ‘Code Rosé’. De Meilandjes hebben deze naam gekozen door de weersomstandigheden. “Het regent en waait hier natuurlijk altijd”, legt Martien uit aan het Nederlandse RTL Boulevard. En hun voorliefde voor wijn zit er natuurlijk ook voor iets tussen.

Maar er is nog meer goed nieuws. De familie maakte bekend dat er ook een boek in de maak is over ‘Chateau Meiland’. Dat zal eind 2023 in de rekken liggen. “Het zijn allemaal dingen die niet in de afleveringen zijn gekomen, maar die wel gebeurd zijn. Dus ik denk dat dat heel leuk wordt”, aldus de Meilandjes. Ook hun nieuwe pension komt aan bod in het boek.

Populair

Laatste nieuws