Vier jaar na hun scheiding: Leontine Ruiters en Marco Borsato hebben groot nieuws over hun relatie Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Vier jaar na hun scheiding: Leontine Ruiters en Marco Borsato hebben groot nieuws over hun relatie

Vier jaar na hun scheiding: Leontine Ruiters en Marco Borsato hebben groot nieuws over hun relatie

Marco Borsato (57) en Leontine Ruiters (56) zetten in 2020 een punt achter hun huwelijk. Niet veel later werd de zanger ook beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag. Toch hebben de twee nog steeds veel contact met elkaar. Dat vertelt Leontine zelf in de Nederlandse Story.

Het is ondertussen al twee jaar geleden dat de bom ontplofte bij de 'The Voice of Holland'. In een aflevering van 'BOOS' werden toen verschillende Nederlandse gezichten beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag. Inmiddels is geweten dat Marco Borsato niet vervolgd wordt voor zijn vermeende misstanden bij de tv-show, maar de zanger wordt wel nog steeds verdacht van ontucht met een minderjarige.

Zo beweert een jonge vrouw dat ze op minderjarige leeftijd betast werd door de zanger. De feiten zouden zich afgespeeld hebben tussen 2014 en 2019. In 2021 deed de vrouw aangifte bij de politie en in september 2023 raakte bekend dat Borsato daarvoor ook vervolgd zal worden, al is nog niet geweten wanneer het Openbaar Ministerie tot vervolging overgaat.

Heel hecht

Toch blijft zijn ex-vrouw Leontine hem steunen. "We zijn dan wel niet meer getrouwd, maar de verbintenis tussen ons blijft", zegt Leontine in de Nederlandse Story. "Er is veel contact. De verjaardagen van de kinderen vieren we samen en met kerst hebben we met z'n allen gegeten. Marco is me nog altijd dierbaar. We zijn heel hecht. Maar over wat er in zijn leven speelt, ga ik niets zeggen. Als gezin staan we achter hem. En dat weet hij", besluit Leontine.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws