Vrouw van Rob de Nijs heeft somber nieuws: "Het is genoeg geweest" Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Vrouw van Rob de Nijs heeft somber nieuws: "Het is genoeg geweest"

Vrouw van Rob de Nijs heeft somber nieuws: "Het is genoeg geweest"

De Nederlandse zanger Rob de Nijs (81) kreeg in 2019 te horen dat hij lijdt aan de ziekte van Parkinson. Vorig jaar werd hij ook nog met zware ademhalingsproblemen opgenomen in het ziekenhuis. In Dag Allemaal vertelt zijn vrouw Jet (voluit Henriëtte) dat de zanger zich ook niet meer in het openbaar zal vertonen.

Rob de Nijs verlaat zijn huis sinds een tijdje niet meer. Toch heeft hij daar zelf weinig problemen mee volgens zijn echtgenote Jet. "Hij heeft totaal niet de behoefte om nog de deur uit te gaan. Hij vindt het heel fijn om af en toe collega's en vrienden uit z'n vakgebied te ontvangen. Maar hij hoeft niet meer de podiumman te zijn en dat is een bevrijding, denk ik."

"Toen corona aanbrak, was dat een weldaad voor hem, want hij kon niets meer, maar het hóefde ook niet meer. Hij dacht: 'Nou heb ik gewoon even lekker de tijd om onderuit te zakken'", aldus Jet. Het is ook al lang geleden dat de zanger nog in het openbaar gezien werd. En dat is een bewuste keuze.

Genoeg geweest

"Ja, het is letterlijk goed en ook genoeg geweest", vertelt Jet. "Laat het beeld van vroeger maar bewaard blijven. De mensen hebben op het laatst nog wel een bepaalde kwetsbaarheid gezien, maar ook die is nu van ons. Rob heeft zestig jaar lang België en Nederland alles gegeven wat hij in zich had, maar ik denk dat het gewoon tijd is om binnen de beschutte muren van het gezin te zijn. Hij is niet meer van iedereen, maar van ons, van het gezin."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws