Wat een metamorfose! Zo viel zanger Jaap Reesema 17 kilo af in 5 maanden tijd Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Wat een metamorfose! Zo viel zanger Jaap Reesema 17 kilo af in 5 maanden tijd

Wat een metamorfose! Zo viel zanger Jaap Reesema 17 kilo af in 5 maanden tijd

Toen Jaap Reesema gevraagd werd om op de cover van het Nederlandse magazine Men’s Health te staan, besloot hij zijn levensstijl helemaal om te gooien. Zo viel hij maar liefst zeventien kilo af in slechts vijf maanden tijd. De zanger onthult ook hoe hij dat deed.

"Op mijn zwaarste woog ik ooit 112 kilo, maar intussen weeg ik nog maar 68,5 kilo", vertelt Jaap Reesema in de video op de website van Men’s Health. "Het is een bizarre rit geweest, maar het is ook levensveranderend geweest. Ik wil deze levensstijl dan ook grotendeels voortzetten", klinkt het.

Maar wat is die levensstijl dan precies? "Veel sporten, gezond eten en geen alcohol meer drinken", vertelde hij daar vorig jaar al over in Story. "Zes keer per dag eet ik kip, maar daarnaast doe ik vijf keer per week aan krachttraining. Het is leuk, maar soms ook best veel. En niet altijd makkelijk om in te plannen. Vaak sta ik al om zeven uur ’s morgens in de gym", aldus Jaap.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws