Yvonne Coldeweijer bijt fel van zich af na verlies rechtszaak met Rachel Hazes Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Yvonne Coldeweijer bijt fel van zich af na verlies rechtszaak met Rachel Hazes

Yvonne Coldeweijer bijt fel van zich af na verlies rechtszaak met Rachel Hazes

Gisteren kwam het nieuws naar buiten dat Yvonne Coldeweijer de rechtszaak met Rachel Hazes heeft verloren. Echter legt de juicekoningin zich niet zomaar neer bij dit verdict. Op Instagram post ze nu een bijzondere boodschap.

Rachel Hazes sleepte Yvonne Coldeweijer recent voor de rechter omdat ze wil dat de roddeltante enkele uitspraken rectificeert. In een video beweerde Yvonne onder meer dat Rachel een rol speelde in het uitlekken van een brief die André Hazes voor zijn ex-vriendin had geschreven. Door dat incident zouden Rachel en André ook geen contact meer hebben, stelde Yvonne. Volgens de rechter kon de roddeltante deze beweringen niet onderbouwen en bijgevolg zal ze dus een rectificatie moeten plaatsen.

“Het was mijn taak om aan te tonen dat de juice die ik heb gebracht aannemelijk is. Ik vind dat ik daarin lang en breed ben geslaagd, zeker omdat wéér alles is uitgekomen wat ik in de video heb verteld”, klinkt het op het Instagramverhaal van Coldeweijer. “De rechter dacht daar anders over en vindt dat ik dat niet heb aangetoond. Volgens mij zag de rechter dit als een mogelijkheid om juicekanalen eens effe lekker de mond te snoeren”, schrijft ze.

Hoewel Yvonne deze rectificatie heeft geplaatst op haar Instagramverhaal, zal ze toch niet stoppen met juice te posten. “Ik heb nieuws voor je: ik ga gewoon door!”, verklapt ze vastberaden. “Wij leven voor de juice en ik zal de waarheid blijven brengen”, aldus Yvonne. Duidelijke woorden van de roddeltante die zich niet zomaar laat kleineren.

Yvonne Coldeweijer bijt fel van zich af na verlies rechtszaak met Rachel Hazes

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws