Zwangerschap van Josje Huisman loopt niet zoals verwacht: ex-K3’tje doet eigenaardige vaststelling Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Zwangerschap van Josje Huisman loopt niet zoals verwacht: ex-K3’tje doet eigenaardige vaststelling

Zwangerschap van Josje Huisman loopt niet zoals verwacht: ex-K3’tje doet eigenaardige vaststelling

Twee weken geleden maakt Josje Huisman het heuglijke nieuws bekend dat ze opnieuw zwanger is. In oktober verwacht de voormalige K3-zangeres haar tweede kindje. Maar de zwangerschap loopt niet helemaal zoals verwacht. Het voelt compleet anders aan dan de eerste keer.

Josje Huisman heeft al een zoontje, Kamari, uit een vorige relatie, die intussen 4 jaar oud is. “Toen ik in verwachting was van Kamari in 2018 leek het alsof ik een soort ontwaking had, of zo”, schrijft de trotse mama nu op Instagram. “Alsof mijn ogen ineens opengingen voor dingen waar ik nooit bij stil had gestaan. Ik denk dat veel vrouwen dit misschien hebben bij een eerste zwangerschap: er gaat een wereld voor je open en je begint er van alles over te lezen en te delen alsof je het wiel hebt uitgevonden en het licht tegelijkertijd hebt gezien”, lacht ze.

Daarom heeft Josje haar ervaringen enkele jaren geleden gebundeld in haar boek ‘Goed Bevallen?’, waardoor nu gelukkig een grote rust over haar heen hangt. Deze keer is alles anders, een pak minder zenuwslopend. “Ik bevind me nu, tijdens mijn tweede zwangerschap meer in een ‘we zien wel’ mood dan toen”, merkt het ex-K3’tje plots op. “Misschien komt dat ook, omdat ik er al eens zo diep ingedoken ben.” Josje hoor je in ieder geval niet klagen.

Zelf in de hand

“Maar één ding is zeker: het blijft één groot avontuur waarvan jij zelf de leiding hebt en het recht hebt om geïnformeerde keuzes te maken”, besluit de blondine. “Ook als het een minder gebaand pad is die je graag wilt nemen.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws