-->

Astrid Stockman enorm geschrokken na haar deelname aan ‘De Slimste Mens’: “Dat vond ik heel vreemd”

Astrid Stockman enorm geschrokken na haar deelname aan ‘De Slimste Mens’: “Dat vond ik heel vreemd”
Donderdag 31 Oktober 2019 - 16:00   I   Foto: Facebook   I  Bron: Humo  I  

Astrid Stockman is aan een indrukwekkende reeks bezig in ‘De Slimste Mens’ op VIER. Ze zit nu aan zes deelnames, waarvan ze er vier heeft gewonnen.

De operazangeres heeft haar zangstem al mooi kunnen etaleren tijdens de quiz. De laatste tijd is de vraag ‘Wil je eens iets zingen voor mij?’ dan ook schering en inslag. “Dat is de vraag die ik voortdurend krijg”, lacht ze in Humo. Ook in ‘De Slimste Mens’, ja."

“Het was wel vreemd om in een televisiestudio te zingen”, bekent ze. “Dat is een heel droge omgeving. Zo’n studio is zo opgebouwd dat hij geluid opslorpt.” Al heeft Astrid wel al op meer gekke plaatsen gezongen, zo blijkt. “Bij Gunther D. op Studio Brussel! Hij had een oproep gelanceerd: wie een speciaal talent had, mocht zich melden. In een impuls heb ik toen gereageerd."

Ontroerd

“’Hallo, ik ben Astrid en ik wil een aria komen zingen in jouw programma.’ Het was één uur ’s nachts, dus waarschijnlijk hebben niet veel mensen dat fragment gehoord, maar voor mij was het een memorabel moment. Gunther D. die ontroerd was en dat ook zei: mooi, nee?”, besluit ze.

TAGS  I  Astrid Stockman  I  shownieuws  I  De Slimste Mens  I  Gunther D