-->

Prins Harry en Meghan nemen hard besluit, de Queen is helemaal gebroken

Prins Harry en Meghan nemen hard besluit, de Queen is helemaal gebroken
Woensdag 20 November 2019 - 12:30   I  Bron: TV-Familie  I   door Redactie

Buckingham Palace heeft bekendgemaakt dat Harry (35) en Meghan (38) het traditionele kerstfeest van de koninklijke familie op het kasteel van Sandringham niet zullen bijwonen. Ze willen kerst doorbrengen met de moeder van Meghan. Anders zit zij alleen.

"De beslissing van prins Harry heeft de goedkeuring van de Queen", zegt de woordvoerder van het paleis. Bovendien is dit geen uitzondering, zo meldt de woordvoerder. ‘"n het verleden ontbraken wel vaker familieleden op het kerstfeest van de Queen. Dat kan al eens gebeuren, hé..."

Mooie woorden, maar de Britse pers en het publiek zijn vernietigend: "Dit is een echte schande", citeert TV-Familie hen. "Harry en Meghan gaan nu echt te ver in hun oorlogje met William en Kate!"

Queen

Bovendien komt het heel hard aan bij Queen Elizabeth. "De koningin geniet er zo van als al haar kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen met Kerstmis met haar rond de tafel zitten", weet een Britse royaltykenner.

"De beslissing van Harry breekt haar hart. Ook omwille van de wankele gezondheid van haar man, prins Philip (98), en haar eigen gezegende leeftijd. Hare majesteit is al 93, elke kerst kan nu haar laatste zijn. Dat Harry dit zo belangrijke feest laat schieten, daar ligt ze wakker van.

TAGS  I  Harry  I  Meghan  I  Queen Elizabeth  I  n365  I  shownieuws