Verschrikkelijk: brutale verkrachting van schooljuffrouw (23) door studenten heeft vreselijke gevolgen Buitenland
Buitenland

Verschrikkelijk: brutale verkrachting van schooljuffrouw (23) door studenten heeft vreselijke gevolgen

Verschrikkelijk: brutale verkrachting van schooljuffrouw (23) door studenten heeft vreselijke gevolgen

In Londen zijn twee Italiaanse studenten van 25 en 26 jaar veroordeeld tot celstraffen van 7 jaar voor de verkrachting van een 23-jarige schooljuffrouw. De vrouw was zo erg toegetakeld dat ze nooit meer kinderen zal kunnen krijgen.

Ferdinando Orlando (25) en Lorenzo Costanzo (26), twee mannen van Italiaanse afkomst, zijn veroordeeld tot celstraffen van zeven jaar voor de verkrachting van een 23-jarige dame in de toiletten van een dansclub. Heel het gebeuren werd gefilmd door beveiligingscamera’s.

De twee mannen gidsten de zichtbaar dronken vrouw naar de toiletten, waar ze haar zestien minuten lang om beurten verkrachtten. Daarna lieten ze haar in extreme pijn achter. Op de camerabeelden is te zien hoe Orlando en Costanzo elkaar omhelsden en high fives gaven om hun daad te vieren. Het slachtoffer moest na de verachtelijke daad onder het mes en de dokters vrezen dat zij nooit meer kinderen zal kunnen krijgen.

De advocaten gaven op het proces nog aan dat ze de straf te zwaar vonden omdat hun cliënten een andere cultuur gewoon zijn waar andere waarden gelden, maar daar had de rechtbank geen oren naar.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws