Sabine Hagedoren openhartig over het overlijden van haar man Jurgen: “Dan komen de tranen” Buitenland
Buitenland

Sabine Hagedoren openhartig over het overlijden van haar man Jurgen: “Dan komen de tranen”

Sabine Hagedoren openhartig over het overlijden van haar man Jurgen: “Dan komen de tranen”

VRT-weervrouw Sabine Hagedoren was te gast bij ‘De Madammen’ op Radio 2. Ze vertelde openhartig over het verlies van haar man Jurgen.

Het is alweer drie jaar geleden dat Sabines man Jurgen stierf na een zware strijd tegen kanker. Sabine is nu meter van het project Rouw- of Verliescafé Vlaanderen. Hier kunnen mensen met lotgenoten over hun verlies praten.

Sabine vertelde openhartig over haar overleden echtgenoot. “De eerste kerst zonder hem was heel emotioneel. Ook nu blijven die donkere dagen moeilijk”, zegt ze. “Er zijn nog altijd momenten die mij aan hem doen denken, en die dan om tranen vragen. Een muziekje op de radio, of iets dat ik vind in de kast... Dat overvalt je."

Ze moest niet lang twijfelen om het meterschap van het project te aanvaarden. “Dat doe ik omdat ik weet hoe moeilijk het is”, aldus Sabine. “Als mensen hulp vinden in het café is mijn meterschap geslaagd."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws