Woensdag 4 December 2019 - 11:30   I   Foto: Photonews  I   Bron: HLN, VTM Nieuws  I   door Redactie

Remco Evenepoel reageert na enorme kritiek: “Sorry, maar daar kan ik me echt niets van aantrekken”

Remco Evenepoel reageert na enorme kritiek: “Sorry, maar daar kan ik me echt niets van aantrekken”

Wat een jaar heeft Remco Evenepoel erop zitten. Onze jonge landgenoot mag zichzelf dan ook kandidaat noemen om woensdagavond de Kristallen Fiets mee naar huis te nemen.

Qua populariteit heeft Remco dit jaar trouwens ook flink geoogst: het aantal volgers op zijn sociale media is gegroeid van nog geen 50.000 vorig jaar, tot 210.000 volgers dit jaar. Cijfers waarmee hij stilaan in de buurt komt van Wout Van Aert en Greg Van Avermaet. “Mijn prille leeftijd speelt daarin mee”, beseft het 19-jarige supertalent.

“Voorts probeer ik de mensen zoveel mogelijk gelukkig te maken”, zegt Remco in Het Laatste Nieuws. “Moeilijk is dat niet. ‘Stel je vriendelijk en positief op, glimlach, wees gewoon jezelf’. Poseren en handtekeningen uitdelen doe ik in de mate van het beheersbare."

Ongenoegen

“Als het écht niet gaat, maak ik dat ook kordaat duidelijk”, is Remco stellig. “Het stuit al eens op ongenoegen. Maar sorry, dat kan ik me niet aantrekken. Ach, het hoort er allemaal bij, zeker? Als ik zie hoe vaak ik in de media kom zonder een interview te geven, dan is imago toch enorm belangrijk”, besluit hij.

TAGS  I  Remco Evenepoel  I  sport  I  Kristallen Fiets  I  Wout Van Aert