Ivan Leko heeft een duidelijke boodschap voor kritische Club-fans Sport
Sport

Ivan Leko heeft een duidelijke boodschap voor kritische Club-fans

Ivan Leko heeft een duidelijke boodschap voor kritische Club-fans

Ivan Leko stond vorige week in het oog van de storm nadat hij Ruud Vormer in de slotfase van de topper tussen Club Brugge en AA Gent naar de kant haalde. De fans van blauw-zwart floten hun trainer zelfs uit.

Leko schrok, maar heeft het voorval ondertussen een plaats kunnen geven. “Ik vind het jammer, maar het is ook normaal dat het publiek begon te fluiten. Het was een emotionele reactie en ze weten ook hoe belangrijk Ruud Vormer is voor Club Brugge.”

“Maar de supporters wisten op dat moment niet dat Ruud vorige week amper had getraind. Op een bepaald moment moet je als trainer een beslissing nemen. Het was een tactische wissel, hé.”

"Iedere supporter weet hoeveel Club Brugge betekent voor mij"

Toch is er niets gebroken tussen Leko en de Brugse aanhang. “Iedere supporter weet hoeveel Club Brugge betekent voor Ivan Leko. Voor de persoon en de trainer Ivan Leko. En het is niet door één zo’n reactie dat mijn goede band met de fans verdwenen is, hé. In het verleden hebben de supporters mij al zo vaak trots gemaakt.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws