-->

Stevige uithaal van Koen Crucke naar Studio 100: “Echt stom”

Stevige uithaal van Koen Crucke naar Studio 100: “Echt stom”
Zaterdag 4 Januari 2020 - 10:00   I  

Het kwam als een hele verrassing toen bleek dat Marie Verhulst haar vader Gert opvolgt als baasje van Samson. Ook de rest van de cast wist van niets.

"In de gang liep een jonge man vermomd met bivakmuts, om ons te misleiden”, zegt Koen Crucke in Dag Allemaal. “We dachten dat het Dorian was, de verloofde van James Cooke, die ook in ’40-45’ speelt. Maar even later kwam dus Marie uit die doos."

Met Marie waait er nu een frisse wind door de Samson-sets. Toch denkt Koen niet dat Alberto, Van Leemhuyzen en de burgemeester gevaar lopen. “Als wij de vraag stellen, wordt telkens gezegd: ‘Gert gaat weg.’ Niet: ‘Iedereen gaat weg.’ Ze zouden trouwens maar stom zijn bij Studio 100 om ons direct af te serveren”, vindt hij.

Te bruusk

“Je moet maar eens naar zo’n avondshow komen”, verklaart Koen zich nader. “Die zaal zit vol dertigers en veertigers, en die brullen allemaal de liedjes mee. Voor die generaties zijn Samson en Gert ook onlosmakelijk verbonden met ons. Als wij plots zouden verdwijnen… Nee, die overgang zou te bruusk zijn”, besluit de zanger.

TAGS  I  Koen Crucke  I  shownieuws  I  Marie Verhulst  I  Gert Verhulst  I  Studio 100  I  Samson