Pozuelo zorgt voor opmerkelijke taferelen bij KRC Genk Sport
Sport

Pozuelo zorgt voor opmerkelijke taferelen bij KRC Genk

Pozuelo zorgt voor opmerkelijke taferelen bij KRC Genk

Alejandro Pozuelo lijkt KRC Genk in de komende dagen te verlaten. De Spaanse spelmaker heeft een aanbod van de Canadese club Toronto op zak en wil zelf maar wat graag naar Major League Soccer (MLS) verhuizen.

Ondanks het feit dat Pozuelo in januari nog verkondigde dat hij de sportieve uitdaging met Genk - de titel veroveren - interessanter vond dan een riant aanbod uit het Midden-Oosten, liggen de kaarten nu plots helemaal anders.

Pozuelo traint, makelaar praat met Genk

Pozuelo wil weg en doet er alles aan om zijn zin te krijgen. Zondag zorgde hij voor opmerkelijke taferelen bij Genk. Hij zakte af naar de training, in het bijzijn van zijn makelaar.

Terwijl Pozuelo trainde, bleef de makelaar van de middenvelder binnen om met het bestuur van Genk te onderhandelen over een vertrek. Opmerkelijk, maar het toont wel aan dat het Pozuelo menens is om te vertrekken. Benieuwd of Genk zal meewerken...

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws