Club Brugge is woest op de VAR, maar kan opnieuw niet winnen Sport

Club Brugge is woest op de VAR, maar kan opnieuw niet winnen

Club Brugge heeft zondagnamiddag opnieuw punten laten liggen. In de Brugse derby tegen Cercle Brugge kwam het niet verder dan een 2-2-gelijkspel. Bij Club zijn ze ongetwijfeld woest op de arbitrage, want een buitenspeldoelpunt van Cercle werd niet afgekeurd.

Club begon sterk aan de wedstrijd en zag reeds na twaalf minuten spelen zijn aanvalslust beloond worden. Wesley devieerde een voorzet van Diatta achter het steunbeen en zo stond het 1-0.

Een kwartier later kwam de gelijkmaker letterlijk uit de lucht vallen. Amrabat duwde een voorzet voorbij zijn eigen doelman en plots kwam Cercle dus langszij. Club was even van slag, maar na een heerlijke aanval zorgde Schrijvers op slag van rust alsnog voor de 2-1.

Cardona scoort uit offside, VAR grijpt niet in

Na rust ging Club op zoek naar een derde treffer, maar gaandeweg begon de motor te sputteren. Cercle profiteerde optimaal en Cardona trapte nadat hij ietwat gelukkig in balbezit kwam de bal voorbij Horvath. Hij bevond zich in buitenspelpositie, maar de VAR besliste na de beelden grondig te bekijken om niet in te grijpen. 2-2 en alles te herdoen voor blauw-zwart.