Woensdag 15 Januari 2020 - 12:00   I   Foto: Photonews  I   Bron: HLN  I   door Redactie

Tanja Dexters moet absoluut wat kwijt over de vechtpartij: "Dat is gewoon absurd"

Tanja Dexters moet absoluut wat kwijt over de vechtpartij:

Tanja Dexters kwam gisteren in het nieuws na een geval van intrafamiliaal geweld. De ruzie vond plaats in de woning van Michael Peeters, de vriend van Tanja.

Tanja was zaterdagavond aanwezig op de verkiezing van Miss België in De Panne. Nadien zakte ze met een gezelschap kennissen door in de villa van Michael Peeters. Rond 7 uur 's ochtends schakelde Tanja de hulp van de politie in omdat er werd gevochten en zij zelf ook rake klappen kreeg. De politie kon de gemoederen bedaren, maar de dokter stelde wel een arbeidsongeschiktheid van 8 dagen vast bij Tanja.

Haar advocaat Omar Souidi relativeert nu in een persbericht: “Er is ten huize van Michaël Peeters inderdaad een onenigheid ontstaan tussen mijn cliënte Tanja Dexters en enkele andere aanwezigen. Dat heeft tot een ‘temperamentvolle’ ruzie geleid maar voor alle duidelijkheid, er is geen druppel bloed gevloeid. Het is absurd om het sensationeler voor te stellen dan het is. Dergelijke ruzies komen dagelijks tientallen keren voor in Vlaanderen."

"Tanja en Michaël zijn nog altijd zeer goed bevriend en Tanja neemt hem dan ook niets kwalijk. Zij betreurt dat Michaël ten onrechte mee betrokken wordt in de berichtgeving over het banale incident van zondag. Michaël is bezig met een mooi zakelijk project uit te bouwen en dat heeft zijn volle aandacht nodig. Tanja wil het conflict verder in der minne regelen en dat zal ook spoedig gebeuren.”

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Tanja Dexters  I  shownieuws