Sven Nys onverbiddelijk voor zoon Thibau: ”Ik wil gewoon niet dat hij dit doet” Sport
Sport

Sven Nys onverbiddelijk voor zoon Thibau: ”Ik wil gewoon niet dat hij dit doet”

Sven Nys onverbiddelijk voor zoon Thibau: ”Ik wil gewoon niet dat hij dit doet”

In ‘DNA Nys’ zagen we het team van Sven trainen in Mallorca. Een flashback uit 2017 zorgde voor competitiviteit tussen vader en zoon.

In het oude fragment zien we Sven Nys en zoon Thibau over de idyllische Spaanse landschappen turen. “Als dit het leven is, dan wil je toch leven voor altijd?”, vraagt Sven op een gegeven moment. Waarop een jonge Thibau gevat reageert: “Ik zal hier over een paar jaar nog eens op rijden met jou. Eens zien of je dan nog wilt leven voor altijd." “Jongen, ik blijf trainen, alleen om met jou mee te kunnen. Jij zal me niet pijn doen", klinkt het strijdvaardig bij Nys senior in 2017.

Of Sven ondertussen al op die uitspraak terug is gekomen, vraagt Thibau lacherig na het zien van het fragment. “Ik denk dat er momenten zijn dat ik nog meekan”, zegt Sven. “Maar ik ben er ook van overtuigd dat er momenten zijn dat ik niet meer meekan. Maar daar kan ik mee leven."

Zwakke legume

Toch is er iets waar Sven het moeilijker mee heeft. Wanneer Thibau hem op technisch gebied pijn kan doen, dat heeft hij helamaal niet graag, geeft Sven eerlijk toe. “Want dat heeft niks met conditie te maken. Dan voel ik me gewoon een zwakke ‘legume’."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws