Dinsdag 28 Januari 2020 - 13:00   I   Foto: Instagram  I   Bron: Story   I   door Redactie

Evy Gruyaert enorm geschrokken van dealer Patrick uit 'Stukken van Mensen': “Nooit van hem verwacht”

Evy Gruyaert enorm geschrokken van dealer Patrick uit 'Stukken van Mensen': “Nooit van hem verwacht”

Vanaf woensdag 29 januari kunnen we op VIER kijken naar het nieuwe seizoen van ‘Stukken van Mensen’, met voor de laatste keer dealer Patrick van der Vorst.

Patrick is namelijk gestart met een priesteropleiding. “In september, drie maanden na de opnames, is hij inderdaad vertrokken naar Rome voor een opleiding van vier jaar aan het Vaticaan”, vertelt Evy in Story. “Ik schrok wel toen hij me dat destijds vertelde. Ik wist dat hij gelovig was en dat het zijn kinderdroom was om priester te worden, maar ik had niet verwacht dat hij de stap alsnog zou zetten."

“Maar hij heet die roeping dus nooit losgelaten”, aldus Evy. “En dat hij de ballen heet om er efectief voor te gaan, siert hem enorm. Want hij had het goed voor elkaar, hé: een bloeiende business, financiële zekerheid, een toffe vrienden- en familiekring..."

Rome

Ze vindt het alvast erg jammer dat Patrick vertrekt, want ze kon het goed met hem vinden. “Ja, zo’n lieve en charmante man”, zegt ze. “Ik ben van plan om hem binnenkort op te zoeken in Rome, samen met de vrouwelijke dealers uit ‘Stukken van Mensen’."

Wat is jouw mening?