'KRC Genk treitert Pozuelo dood en het is lang niet de eerste keer' Sport
Sport

'KRC Genk treitert Pozuelo dood en het is lang niet de eerste keer'

'KRC Genk treitert Pozuelo dood en het is lang niet de eerste keer'

Er zit een flink haar in de boter in het huwelijk tussen KRC Genk en Alejandro Pozuelo. De Spanjaard wil zijn huidige werkgever liever vandaag dan morgen inruilen voor het Canadese Toronto, maar Genk wil niet van een transfer weten.

Pozuelo kreeg het de voorbije dagen zwaar te voorduren. Hij werd door de Genkse fans en tal van analisten zwaar op de korrel genomen omdat hij vorige maand nog verklaarde dat hij het huidige seizoen sowieso zou uitdoen in de Luminus Arena.

Journalist Hugo Camps neemt het op voor 'Pozo'. Hij hekelt vooral de houding van Genk. "Genk heeft een aangebrande geschiedenis met transfers. Pozuelo is reeds de derde speler die een beroep moet doen op de wet van '78 om contractvrij te zijn."

"Het KRC-bestuur schept er genoegen in om spelers dood te treiteren"

"Het KRC-bestuur lijkt er genoegen in te scheppen spelers die willen vertrekken dood te treiteren. Het is een kwestie van misplaatste trots, van diffuus eigendomsrecht. De geur van lijfeigenen vervuilt de lucht. Dit is manchesterisme uit vorige eeuwen", klinkt het keihard.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws