'Birger Verstraete ruilt AA Gent mogelijk in voor Belgische topclub'

'Birger Verstraete ruilt AA Gent mogelijk in voor Belgische topclub'
Vrijdag 15 Februari 2019 - 07:06   I  

Birger Verstraete is onder Jess Thorup lang niet meer zeker van een basisplaats bij AA Gent. In 2018 werd de 24-jarige defensieve middenvelder nog Rode Duivel, maar ondertussen vergaat het Verstraete heel wat minder.

 

Volgens Het Laatste Nieuws is Verstraete dan ook van plan om na afloop van dit seizoen eieren voor zijn geld te kiezen. Een transfer lijkt in de maak en de kans is reëel dat de West-Vlaming voor een transfer naar een andere Belgische topclub kiest.

"Verstraete heeft nog een contract van anderhalf jaar, maar de kans lijkt behoorlijk groot dat hij volgende zomer andere oorden opzoekt", benadrukt Het Laatste Nieuws"Michel Louwagie is niet geneigd om spelers hun laatste contractjaar te laten ingaan, met het risico op een vrije transfer."

Belgische topclub

"En Verstraete heeft geen zin meer om bij te tekenen. Turkije en Italië blijven wellicht ook in de zomer mogelijkheden, maar in de wandelgangen vernemen we dat ook een Belgische topclub zijn situatie op de voet volgt", besluit de krant.

 

TAGS  I  AA Gent  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  Standard  I  KRC Genk  I  Antwerp  I  Birger Verstraete  I  sport  I  voetbal