-->

Nick uit ‘Blind Getrouwd’ spreekt duidelijke taal: “Dit hou ik niet vol”

Nick uit ‘Blind Getrouwd’ spreekt duidelijke taal: “Dit hou ik niet vol”
Dinsdag 25 Februari 2020 - 11:30   I   Foto: Facebook   I  Bron: Dag Allemaal  I  

‘Blind Getrouwd’ pakte dit seizoen uit met een primeur: voor het eerst stapte een homokoppel in het huwelijksbootje. Die eer was weggelegd voor Nick en Christophe.

De reacties die de twee sympathieke mannen krijgen zijn overwegend positief. “De steunberichtjes die ik nu krijg van oudere mensen, raken me nog het meest van al”, zegt Nick in Dag Allemaal. “Ze zeggen dat ze heel aangenaam verrast zijn door ons."

"Hoe puur we overkomen dan vooral. ‘We hadden een totaal ander gedacht over homo’s’, zetten ze er soms zelfs goudeerlijk bij. En da’s alleen maar leuk. Ik doe dan ook m’n best om iedereen een antwoordje te sturen."

Gekke Nick

VTM had vooraf gewaarschuwd dat er ook negatieve reacties zouden komen. Nick en Christophe hielden hun hart dus vast. “Maar wij zijn helemaal onszelf gebleven en dat wordt blijkbaar gewaardeerd”, aldus Nick. “Iedereen herkent me ook zoals ik ben, hoor ik. Zelfs vrienden die me lang niet gezien hebben, zeggen: ‘Je bent helemaal de gekke Nick zoals we die twintig jaar geleden kenden.'"

“Of ik er rekening mee heb gehouden dat ik een ingetogen versie van mezelf zou moeten tonen aan de VTM-kijkers? Nee, dat wou ik niet. Dat hou je ook niet vol”, weet Nick. “Je woont wekenlang bij wijze van spreken samen met die filmploeg en álles wordt gedocumenteerd. Alleen door me helemaal te gedragen zoals ik ben, zal ik mezelf achteraf niets kunnen verwijten. Christophe denkt daar ook zo over, trouwens."

TAGS  I  Blind Getrouwd  I  shownieuws  I  Nick  I  Christophe