Dinsdag 25 Februari 2020 - 12:30   I   Foto: Instagram  I   Bron: Dag Allemaal  I   door Redactie

Olga Leyers compleet overstuur: “Stop daarmee, alsjeblieft!”

Maandagavond won Olga Leyers de cheerleadersproef in ‘Beat VTM’. Oorspronkelijk zou Olga het apneuduiken op zich nemen, maar tot op grote diepte duiken, zag ze toch niet zo zitten.

Olga Leyers compleet overstuur: “Stop daarmee, alsjeblieft!”

Dus nam zij het cheerleaden voor haar rekening. Maar ook dat bleek lastiger dan eerst gedacht. “Ik ben serieus moeten beginnen trainen in de fitness, want ik was lang niet gespierd genoeg”, zegt Olga in Dag Allemaal. 

“Kijk, bij cheerleaden heb je bases en flyers. De bases blijven op de grond, de flyers gaan de lucht in. Ik was een flyer, en dan moet je je de hele tijd kunnen opspannen. Bij mijn eerste cheerleadertraining kon ik ­eigenlijk niets komen doen. Ik was gewoon veel te slap."

Mentaal supervermoeiend

Het was keihard werken, geeft Olga toe. Op een gegeven moment had ze er echt even genoeg van. “Toen ik tot vijf uur ’s nachts op een podium heb staan springen en met een kater naar de eerste groepstraining trok. Het was de eerste keer met twintig man en er kwam zoveel bij kijken, dat het mentaal supervermoeiend was. Toen had ik een dipje en wou ik het liefst van al vragen: ‘Stop even met filmen alsjeblieft!’ Maar dat ging gelukkig snel voorbij. Ik kwam ook heel goed overeen met mijn trainster en met de hele ploeg."

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Olga Leyers  I  shownieuws  I  Beat VTM