Sensatie op de Bosuil: Antwerp verliest van Waasland-Beveren Sport

Sensatie op de Bosuil: Antwerp verliest van Waasland-Beveren

Waasland-Beveren heeft ook dit weekend voor een stunt van formaat gezorgd. Na een thuiszege tegen Club Brugge vorige week, ging het nu winnen op het veld van Royal Antwerp FC.

Vanaf het eerste fluitsignaal was Antwerp de beste ploeg op het veld. Refaelov en co duwden Waasland-Beveren achteruit, maar ondanks enkele goeie kansen bleven doelpunten uit. Halverwege stond het nog 0-0.

Meteen na de rust kreeg Antwerp een ijskoude douche. Al in de eerste minuut kwamen de bezoekers op voorsprong. Verstraete verschalkte Bolat en zo stond het 0-1. Antwerp was van slag en ging op zoek naar de gelijkmaker, maar die viel niet.

6 op 6 voor Waasland-Beveren

De goede kansen van voor rust bleven na rust uit en in blessuretijd maakte Vellios het zelfs nog wat erger. Op de counter trof ook hij raak en zo eindigde de partij op 0-2. En zo pakt Waasland-Beveren 6 op 6 tegen Club Brugge en Antwerp.