VIER geeft mysterieuze hint over ‘De Mol’ Buitenland
Buitenland

VIER geeft mysterieuze hint over ‘De Mol’

VIER geeft mysterieuze hint over ‘De Mol’

De komst van het gloednieuwe seizoen van ‘De Mol’ zorgde reeds voor heel wat speculatie. Over heel Vlaanderen doken mysterieuze affiches op en gisterenavond kregen fans ook een spot te zien op VIER over de eerste belangrijke afspraak met ‘De Mol’.

Er waren al enkele kleine initiatieven, dat schrijft Het Laatste Nieuws, zoals een Vietnamese tuktuk die zich vastreed op het Mechelseplein in Antwerpen. Of de inwoners van Sint-Gillis-Waas die een flyer in de bus kregen over een aangekondigde ‘mollenplaag’.

Maar vooral de affichecampage wist ‘De Mol’-fans goed wakker te schudden. In enkele Vlaamse steden en gemeenten doken plots posters op met daarop de namen van voorgaande mollden zoals Gilles, Magda, Pieter, Hugo en Eline gevolgd door de woorden ‘weet niets’.

Zondagavond kregen kijkers een nieuwe afspraak met ‘De Mol’ geserveerd. In een tv-spotje laat VIER weten dat ze aankomende donderdag 21 februari om 16u00 een erg bijzondere communicatie zal verspreiden over het nieuwe seizoen dat zich dit jaar afspeelt in Vietnam. Daarnaast is ook de website www.jijweetniets.begelanceerd, waar een klok naar aanstaande donderdag aftelt.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws