-->

Hoogzwangere coronapatiënte (39) loopt dubbele longontsteking op: “Ik vecht om het leven van mijn kindje te redden”

Hoogzwangere coronapatiënte (39) loopt dubbele longontsteking op: “Ik vecht om het leven van mijn kindje te redden”
Vrijdag 27 Maart 2020 - 09:30   I   Foto: Facebook   I  Bron: Facebook  I  

Een wanhopige mama in spe en coronapatiënte vertelt in een aangrijpende video hoe ze voor het leven van haar ongeboren kindje vecht.

De Britse Karen Mannering (39) is zeven maanden zwanger. In een videoboodschap is te zien hoe ze hevig worstelt met ademhalen. “Er is mij zonet verteld dat ik COVID-19 heb”, zegt Karen terwijl ze zichtbaar tegen de tranen vecht.

“Ik heb thuis drie kinderen en een man, die ik niet kan zien”, zegt ze. “Ik weet niet waar ik het vandaan heb, maar ik ben erg ziek.” Ze vertelt wat voor een afschuwelijke klap het was toen de dokters haar meedeelden dat ze een longontsteking opliep in beide longen. “Ik vecht nu voor mij en voor mijn baby”, aldus Karen.

Stom biertje

De schoonheidsspecialiste uit Kent waarschuwt haar landgenoten, die het niet zo nauw nemen met de aangekondigde maatregelen van premier Boris Johnson. “Ik zeg het je nu, als je nu afspreekt met je vrienden voor een stom biertje omdat het mooi weer is, dan neem je dit virus mee naar huis en vermoord je iemand. Misschien wel één van je familieleden”, is ze hard.

TAGS  I  corona  I  mama  I  zwanger