-->

Nathalie Meskens toont haar prachtige baby: "Ik ben zo dankbaar dat Lima net in deze tijd geboren is"

Nathalie Meskens toont haar prachtige baby:
Zondag 12 April 2020 - 21:09   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Nathalie Meskens heeft een mooie foto van haar en dochtertje Lima gepost. Zij kwam op 25 maart ter wereld. Nathalie is dankbaar dat ze net in deze tijd ter wereld is gekomen, zo vertelt ze op Instagram.

"Ik ben zo dankbaar dat juist in deze tijd Lima geboren is...ze is zo lief en zacht en mooi en heerlijk en prachtig en heeft niet alleen mijn nachtrust maar vooral mijn hart gestolen", legt Nathalie uit. "Ze brengt zoveel liefde en licht in ons leven...onbeschrijfelijk wat ik voor en door haar voel"

"lets wat we exact nu nodig hebben in deze moeilijke tijden...Ik wou dat iedereen een houvast had zoals wij hier in ‘ons kot’ maar besef dat dat allesbehalve de realiteit is...Hou vol lieve mensen daarbuiten en weet dat er aan jullie gedacht wordt!"

Voor elkaar zorgen

"Jullie, die je elke dag inzetten om andere te behandelen, te verzorgen...Jullie, die nu afscheid moeten nemen van een geliefde of familielid zonder afscheid te kunnen/mogen nemen...Jullie,die de muren oplopen van eenzaamheid of al een tijd of net in het ziekenhuis liggen en geen bezoek mogen of kunnen ontvangen. Jullie, die nu vechten voor jullie leven. Konden we maar nog meer doen voor mekaar en laat ons nooit stoppen om mekaar te helpen. Op welke manier dan ook...in welke tijd dan ook. Ook na de Coronacrisis."

TAGS  I  Nathalie Meskens  I  shownieuws