Vrijdag 8 Mei 2020 - 08:30   I   door Redactie

Club Brugge zet Anderlecht enorme hak en maakt werk van komst Nacer Chadli

Club Brugge zet Anderlecht enorme hak en maakt werk van komst Nacer Chadli

Club Brugge is van plan om zijn status als sterkste ploeg van het land nog eens te onderstrepen. Blauw-zwart maakt werk van de komst van... Nacer Chadli (30).

Anderlecht huurde Chadli dit seizoen van AS Monaco, maar paars-wit is op financieel vlak niet in staat om de Rode Duivel definitief aan te trekken. Chadli hoopt desondanks in België te blijven voetballen en zo komt het dat er nu een transfer naar Club Brugge in de maak is.

Het Nieuwsblad meldt dat Club Brugge erg geïnteresseerd is in Chadli. Op Jan Breydel beseffen ze dat de winger blessuregevoelig is, maar geloven ze dat hem op medisch vlak goed genoeg kunnen begeleiden.

Chadli is gecharmeerd

Chadli zelf is gecharmeerd door de interesse. Hij informeerde reeds bij Simon Mignolet naar de werkomstandigheden in het nieuwe oefencomplex van Club. Om zich aan bondscoach Roberto Martinez te tonen met het oog op het EK, wil Chadli ook graag in de Jupiler Pro League blijven spelen.

Club Brugge hoopt dat Monaco zich flexibel opstelt en geen te hoge transfersom vraagt voor Chadli. De aanvaller is volgend jaar einde contract in het prinsdom. Dat Monaco het geld goed kan gebruiken door de huidige coronacrisis, kan in het voordeel van Club spelen.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  AS Monaco  I  Rode Duivels  I  sport  I  voetbal