Willen spelers van Club Brugge niet langer door met Leko?

Willen spelers van Club Brugge niet langer door met Leko?
Maandag 25 Februari 2019 - 18:30   I   door Redactie

De contractsituatie van Ivan Leko houdt iedereen die Club Brugge een warm hart toedraagt in de ban. De Kroaat is na afloop van dit seizoen einde contract bij blauw-zwart, maar tekende tot dusver nog steeds niet bij.

Volgens Jacques Sys, hoofdredacteur bij Sport/Voetbalmagazineblijft het afwachten voor Leko. "Ik blijf het vreemd vinden dat er ook vanuit de spelersgroep niet gerept wordt over zijn toekomst. Ik heb bijvoorbeeld nog geen enkele speler horen zeggen dat hij van het Club-bestuur een signaal verwacht op dat vlak."

Dat geen enkele speler van blauw-zwart het dezer dagen écht opneemt voor de trainer, zou er kunnen op wijzen dat de huidige groep het niet erg zou vinden als Leko straks plaats moet ruimen voor een andere trainer.

"Anderzijds toonden de prestaties tegen Genk en Anderlecht de voorbije weken dat trainer en groep niet op elkaar zijn uitgekeken. Het zou voor iedereen beter zijn als er op korte termijn klaarheid geschept wordt over die contractverlenging", benadrukt Sys tot slot nog.

 

TAGS  I  Club Brugge  I  Leko  I  sport  I  voetbal