-->

Tatyana Beloy komt vanuit ziekenhuis met schrikbarend nieuws over pasgeboren baby: "Mijn hart breekt"

Tatyana Beloy komt vanuit ziekenhuis met schrikbarend nieuws over pasgeboren baby:
Donderdag 25 Juni 2020 - 12:00   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Tatyana Beloy is pas bevallen, maar ze zit al terug in het ziekenhuis met haar baby. Wolfie was gisteren een maand oud, maar dat moest hij noodgedwongen in het hospitaal vieren.

"Onze Wolfie werd gisteren één maandje oud. Hoera! Helaas brachten we de vorige dagen in het ziekenhuis door. Wolfie werd een paar dagen geleden namelijk wakker van de koorts, toch zorgelijk voor zo’n klein baby’tje dus het werd een tripje naar het hospitaal", vertelt Tatyana. "Wolfie zo kwetsbaar zien met allerlei apparatuur dat brak mijn hart toch echt een beetje. Ik kreeg er naast een knappe zoon ook meteen een resem onbekende emoties bij, wat is me dat (ik dacht heel de tijd geef mij de koorts en maak Wolfie terug gezond)."

De mensen in het ziekenhuis hebben ons gelukkig enorm goed opgevangen en dit terwijl ze zelf al maanden gebukt gaan onder de druk die Covid-19 op hun schouders heeft gelegd. De dingen die de mensen in de zorg nu moeten torsen...die moeten wij echt mee helpen draaglijk te maken", zegt ze. Met Wolfie gaat het gelukkig weer beter, laat Tatyana ook nog weten. Hij heeft ook niet het coronavirus.

TAGS  I  Tatyana Beloy  I  shownieuws