Conner Rousseau: "Ik wil graag premier worden" Politiek
Politiek

Conner Rousseau: "Ik wil graag premier worden"

Conner Rousseau: "Ik wil graag premier worden"

SP.A-voorzitter Conner Rousseau steekt zijn ambitie niet onder stoelen of banken. Op termijn zou hij het premierschap wel zien zitten in ons land.

"Dat zou tof zijn, ja. Het is zo fout dat je in dit land geen ambitie mag hebben. Ik wil impact hebben, en als premier heb je dat. Maar die ambitie gaat niet boven alles", benadrukt Rousseau in een uitgebreid gesprek met de krant De Morgen.

Rousseau heeft zelfs al een ideale coalitie voor ogen: "Paars-groen." De partijvoorzitter verhuist echter naar Gent om daar mogelijk burgemeester te worden. "Daar ben ik echt nog niet uit. Kijk maar naar mijn zoekopdrachten op Immoweb. (toont op zijn gsm de startpagina van Immoweb) Ik zoek zowel in Gent als in Sint-Niklaas. Op dit moment ben ik blij dat ik alleen ben. Als ik vijf minuten vrij ben, wil ik niet te horen krijgen: 'Je hebt niet geantwoord', 'Je bent er nooit'. Misschien zie ik ook te veel slechte voorbeelden rondom mij", verwijst Rousseau naar het feit dat hij vrijgezel is.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws