Vincent Van Quickenborne haalt uit naar partijgenoot Gwendolyn Rutten: "Dit is door de verzuurde relatie tussen 2 mensen" Politiek
Politiek

Vincent Van Quickenborne haalt uit naar partijgenoot Gwendolyn Rutten: "Dit is door de verzuurde relatie tussen 2 mensen"

Vincent Van Quickenborne haalt uit naar partijgenoot Gwendolyn Rutten: "Dit is door de verzuurde relatie tussen 2 mensen"

De onthullingen van Gwendolyn Rutten (Open VLD) dat zowel haar partij als CD&V gevraagd werden door N-VA om in een coalitie te stappen met Vlaams Belang vorig jaar zinderen nog na in de Wetstraat. Servais Verherstraeten (CD&V) ontkent in De Zevende Dag dat zijn partij die vraag zou gekregen hebben.

"Ik weet daar niets van. Als ons dat gevraagd zou zijn, dan wist Bart De Wever uiteraard wat het antwoord was", aldus Verherstraeten.

Ook Vincent Van Quickenborne, partijgenoot van Open VLD, reageerdeop de kwestie. Hij zet Rutten op zijn plaats. "Ik denk dat dat komt van de verzuurde relatie tussen 2 mensen. We moeten nu een regering vormen van de allerlaatste kans. Dit soort boodschappen doorkruist dat."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws