Christophe uit ‘Blind Getrouwd’ laat weten hoe het momenteel gaat tussen hem en Nick: “En dat is goed zo voor mij” Buitenland
Buitenland

Christophe uit ‘Blind Getrouwd’ laat weten hoe het momenteel gaat tussen hem en Nick: “En dat is goed zo voor mij”

Christophe uit ‘Blind Getrouwd’ laat weten hoe het momenteel gaat tussen hem en Nick: “En dat is goed zo voor mij”

Christophe Ramont en Nick Laenen werden door de experten van ‘Blind Getrouwd’ aan elkaar gematcht. Zij werden al snel Vlaanderens favoriete koppel en alle kijkers van het populaire VTM-programma leefden dan ook mee met Christophe toen bleek dat er van Nick zijn kant geen gevoelens waren.

Christophe geeft op radiozender MNM eerlijk toe dat hij het enorm moeilijk had met afgewezen te worden. “Dat was wel zwaar voor mij. Moesten wij elkaar in het dagelijkse leven leren kennen, zou de interesse er ook niet geweest zijn", luidt het.

Christophe heeft nu al een tijdje een nieuwe vriend, Carl, maar Nick hoort hij nog dagelijks. “Dat is ook normaal”, vindt Christophe. “We hebben zo'n intense band die zo moeilijk kapot te maken is."

Al benadrukt hij wel dat het tussen hem en Nick nooit iets zal worden. “Dat is voorbij. Die beslissing is ook genomen geweest. Dat is een afgesloten hoofdstuk. Meer dan vrienden wordt het nooit en dat is goed zo voor mij”, besluit Christophe.

Populair

Laatste nieuws