-->

Radiomaakster Siska Schoeters weet niet wat ze hoort: “Dit hebben ze nu nog nooit tegen mij gezegd”

Radiomaakster Siska Schoeters weet niet wat ze hoort: “Dit hebben ze nu nog nooit tegen mij gezegd”
Woensdag 1 Juli 2020 - 14:30   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

‘De Madammen’ op Radio 2 genieten van een welverdiende vakantie. Of toch niet helemaal: Siska Schoeters presenteert namelijk vanaf 4 juli elke zaterdagochtend ‘De Vijver Van Siska’.

VTM haalde enkele maanden geleden al ‘Sara’ van onder het stof. Maar terwijl de telenovelle nog op heel wat sympathie kon rekenen, zijn de kijkers heel wat minder te spreken over de terugkeer van ‘DeKotmadam’. “Ik ga daar zeker NIET naar kijken”, is de algemene teneur op de sociale media.

“Pfff, weeral ‘De Kotmadam’”, zegt een teleurgestelde kijker. “Er zijn zo veel mooie reeksen om eens te herbekijken, maar neen, ieder jaar opnieuw hetzelfde. Net als de VRT met hun ‘FC De Kampioenen’."

“Blijven jullie nu echt al die series opnieuw en opnieuw uitzenden?”, vraagt een dame zich af. “Pff, het wordt echt niet leuk meer om tv te kijken, hoor.” Een ander stelt: “Sorry, maar dit ben ik echt kotsbeu gezien. Zonde. Echt niet goed!" Een ander komt met een eventuele oplossing voor de zender: “VTM, misschien gewoon eens een navraag doen bij de kijker?”, klinkt het.

TAGS  I  Siska Schoeters  I  shownieuws