Bart Peeters doet opvallende uitspraak over Pascale Naessens: “Als het aan haar ligt, wordt dat morgen afgeschaft” Buitenland
Buitenland

Bart Peeters doet opvallende uitspraak over Pascale Naessens: “Als het aan haar ligt, wordt dat morgen afgeschaft”

Bart Peeters doet opvallende uitspraak over Pascale Naessens: “Als het aan haar ligt, wordt dat morgen afgeschaft”

De cultuursector mag, met hier en daar kleine concerten, dan stilaan een kleine heropstart kennen, vele Vlaamse artiesten zien zwarte sneeuw. Bart Peeters ziet deze periode als een tijd van en voor verandering.

"Verschuivingen zijn er altijd, toch? Tien jaar geleden werd al gezegd dat televisie zich zou verleggen naar het internet, en intussen klopt dat ook”, zegt Bart in Gazet Van Antwerpen. De zanger/presentator is zich wel degelijk bewust van het feit dat alles constant in beweging is.

“Ik ben dus oud genoeg om al een paar van die omwentelingen te hebben meegemaakt”, aldus Bart. “Er is al zo veel keer het laatste uur van van alles en nog wat geslagen. Als het van Pascale Naessens afhangt, wordt morgen chocolade afgeschaft. Maar ik maak me sterk dat het zo’n vaart niet zal lopen."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws