Uitzonderlijk dat Dany Verstraeten zich zo openhartig uitlaat over collega: “Hij is inderdaad een bloedzuiger” Buitenland
Buitenland

Uitzonderlijk dat Dany Verstraeten zich zo openhartig uitlaat over collega: “Hij is inderdaad een bloedzuiger”

Uitzonderlijk dat Dany Verstraeten zich zo openhartig uitlaat over collega: “Hij is inderdaad een bloedzuiger”

Deze week konden we dankzij Eric Goens opnieuw een aantal BV’s volgen in ‘De Zomer Van’. Een van deze bekende verschijningen was ‘VTM Nieuws’-anker Dany Verstraeten. Hier stelde Dany zich verrassend genoeg erg open.

"Eric en ik kennen elkaar zo’n twintig jaar, ik wist dus dat ik niet rond de pot zou kunnen draaien bij zijn moeilijke vragen. Hij zou me meteen doorhebben”, zegt Dany in Het Laatste Nieuws. “Hij noemt zichzelf een bloedzuiger en dat kan ik niet ontkennen”, lacht hij. “Hij dringt aan op een rustige manier, maar draait de schroef steeds verder aan."

Eric Goens was zelfs nog een tijdje Dany's baas op de 'VTM Nieuws'-redactie. “Eric was meer een journalist dan een manager, iemand met feeling voor nieuws die graag op de vloer stond tussen zijn mensen. Maar door zijn cowboy-achtige stijl botste het ook weleens”, herinnert Dany zich. “Hij was rechttoe rechtaan en ongedwongen, en daar kon niet iedereen altijd mee om."

Populair

Laatste nieuws