Zaterdag 8 Augustus 2020 - 13:30   I   Foto: Medialaan  I   door Redactie

Werner De Smet doet een opmerkelijke onthulling: “Fans van ‘Familie’ gaan dit niet graag horen”

Werner De Smet doet een opmerkelijke onthulling: “Fans van ‘Familie’ gaan dit niet graag horen”

In ‘’t Zit in de Familie’ nam Werner De Smedt ons mee doorheen het blunderboek van de populaire VTM-soap ‘Familie’. Hij geeft ons iets meer uitleg over hoe ‘Familie’ gemaakt wordt.

"De meeste fans van ‘Familie’ zullen het niet graag horen, maar ‘Familie’ is fictie”, begint Werner. “Dankzij een unieke samenwerking tussen de verschillende technische departementen, klank, licht, montage, slagen we erin om de perfecte illusie te creëren, waardoor het lijkt alsof alles echt is. En alles wat niet gezien mag worden, wordt vakkundig weggemoffeld. Of toch bijna alles”, lacht hij.

Daarna doet Werner nog een klein geheimpje uit de doeken. “Onze decors zijn van hout en karton, de broodjes en de sandwiches in de Foodbar zijn van plastic en de wijn die we drinken, is gewoon druivensap", zegt de acteur. 

"We kunnen veel verdoezelen, maar soms krijgt de kijker dingen te zien die hij beter niet had moeten zien, omdat… er iets ontbreekt, bijvoorbeeld”, doelt hij op het daaropvolgend filmpje: in het ziekenhuis komt een verpleger uit de lift met een ‘onzichtbaar’ bed.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Familie  I  Werner De Smedt  I  shownieuws  I  't Zit in de Familie  I  VTM