-->

Getrouwde lerares (35) heeft seks met student (15) en stuurt hem naaktfoto’s

Getrouwde lerares (35) heeft seks met student (15) en stuurt hem naaktfoto’s
Woensdag 2 September 2020 - 07:30   I   Foto: The Sun   I  

Kandice Barber, een 35-jarige lerares, moest voor de rechtbank verschijnen omdat ze seks had met een 15-jarige student. Barber maakte de jongen ook wijs dat ze zwanger was. Dat meldt The Sun.

De lerares, die zelf schoolgaande kinderen heeft, begon de student in september 2018 berichten te sturen, hoorden juryleden. Ze stuurde naar verluidt ook foto's van zichzelf omringd door seksspeeltjes terwijl ze een seksuele handeling op zichzelf uitvoerde en stuurde de jongen in de klas een bericht met de mededeling: "Je ziet er scherp uit".

Barber stuurde de jongen ook de vraag of hij met haar wilde afspreken. De jongeman ging hierop in en nadat Barber hem in haar auto had opgehaald, reden ze naar een veld en hadden ze daar seks. Ze ontmoetten elkaar later nog twee keer met hetzelfde doel en Barber bleef foto’s sturen. Deze circuleerden niet veel later door de school en ook de directeur kreeg deze onder ogen.

Zwanger

De jongen ontkende steeds dat hij seks had met de leerkracht, maar tijdens zijn politie-interview, zei hij tegen agenten: “Ik loog omdat ze me had verteld dat ze zwanger kon zijn van mijn kind en ik begon in paniek te raken. Ik loog tegen vrijwel iedereen behalve mijn vrienden."

Ook Barber ontkende de feiten aanvankelijk, maar gaf alsnog toe in een gesprek met een maatschappelijk werker en vertelde dat spanningen in haar huwelijk leidden tot haar daden. Ze pleitte wel onschuldig aan het aanzetten tot seksuele activiteiten van een minderjarige.

TAGS  I  Kandice Barber  I  zwanger