-->

Zeer straf: op deze manier reageert ‘VTM Nieuws’-anker Stef Wauters op zware kritiek

Zeer straf: op deze manier reageert ‘VTM Nieuws’-anker Stef Wauters op zware kritiek
Donderdag 10 September 2020 - 13:30   I   Foto: VTM   I  

Stef Wauters was de voorbije twee matchen onze gastheer tijdens de gloednieuwe studioshow die op poten werd gezet voor de matchen van de Rode Duivels. Achteraf kwam er heel wat kritiek op de show.

De commentaren gingen heel ver en niemand bleef bespaard: de show zelf, de analyse – of het gebrek eraan – én zelfs Julie Van den Steen moesten het ontgelden. Stef Wauters ziet het helemaal anders en vond het net heel mooie televisie. “100 boze mensen op Twitter zijn zoals één misnoegde fan in een vol Sportpaleis. Verwaarloosbaar. De commentaren die ik hoor, zijn positief", zegt het 'VTM Nieuws'-anker in Het Nieuwsblad.

“In totaal gaven we meer dan 22 minuten uitleg en interviews”, weerlegt Stef de reacties die stelden dat er een gebrek aan analyse was. “Bij de Champions League op VTM 2 gaan de analyses dieper, maar bij de matchen van de Rode Duivels mikken we breed. Het hele gezin moet meegenieten."

De negatieve commentaren zal er dus ook niet voor zorgen dat er aanpassingen zullen komen voor de interlands in oktober en november. “Alles blijft hetzelfde”, verzekert Stef.

TAGS  I  Stef Wauters  I  shownieuws  I  VTM  I  Rode Duivels  I  VTM Nieuws