Koen Wauters maakt er zich serieuze bedenkingen bij: “Hoe doe je dat in godsnaam in je eentje?” Buitenland
Buitenland

Koen Wauters maakt er zich serieuze bedenkingen bij: “Hoe doe je dat in godsnaam in je eentje?”

Koen Wauters maakt er zich serieuze bedenkingen bij: “Hoe doe je dat in godsnaam in je eentje?”

Vanaf volgende week dinsdag is ‘Snackmasters’ te zien op VTM. Bekende topchefs kruisen hierin de degens en maken hun versie van populaire snacks. Over het antwoord op de vraag wat de grootste uitdaging was, moet gastheer Koen Wauters niet lang nadenken.

"De Grills-chips”, klinkt het resoluut in Humo. “Die komen uit speciale machines in de fabrieken van Lay’s, dus hoe moet je die in je eentje namaken? De vorm alleen al! De chefs hebben stevig gevloekt. Maar elke kok heeft zich vastgebeten in zijn uitdaging. De meesten hebben er hun slaap voor gelaten om in een paar dagen tijd het recept te kunnen ontrafelen."

Ruth Beeckmans, een al even grote snoeper als ik, bezoekt ondertussen de fabrieken om uit te pluizen hoe de snacks gemaakt worden en de fouten van de chefs te achterhalen", geeft Koen nog mee. "De fabrikanten kiezen de winnaar van elk duel, die doorgaat naar de halve finale, en in de finale bekronen we de ultieme snackmaster."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws