-->

Tragisch: mishandelde zwangere vrouw (27) verliest ongeboren kind en sterft van verdriet

Tragisch: mishandelde zwangere vrouw (27) verliest ongeboren kind en sterft van verdriet
Vrijdag 18 September 2020 - 13:30   I   Foto: The Sun   I  

In de Argentijnse hoofdstad Buenos Aires heeft zich een waar drama voorgedaan. Een 27-jarige zwangere vrouw werd ongemeen hard mishandeld en verloor haar kindje nadat ze in haar buik werd geslagen. De mama overleed niet lang daarna.

Micaela Sabrina Zalazar (27) was vijf maanden zwanger toen ze ernstige verwondingen opliep toen haar 25-jarige vriend – een bokser – haar in elkaar sloeg. De mama overleed in het ziekenhuis nadat ze te horen kreeg dat ze haar kindje had verloren.

Micaela liep tijdens de meedogenloze mishandeling een gebroken arm en interne bloedingen op. Een familielid van de vrouw schreef op de sociale media: "Zij is Micaela Zalazar, ze was 27 jaar oud, had twee kinderen en was vijf maanden zwanger."

"Hij is Renzo Pancera, hij nam haar leven alsof het niets waard was en nam een ​​moeder weg van haar twee kinderen. Hij sloeg haar totdat ze bewusteloos was, brak haar arm en doodde de baby. Miki kon zoveel pijn niet aan en heeft ons verlaten." Beide kinderen van Zalazar zijn van verschillende vaders. Zij werden opgevangen door hun respectieve vaders.

TAGS  I  Micaela Sabrina Zalazar  I  Buenos Aires  I  zwanger