Donderdag 24 September 2020 - 08:30   I   door Redactie

Kampioen in België nu al gekend? “Aan hen zal dit seizoen niets te doen zijn”

Kampioen in België nu al gekend? “Aan hen zal dit seizoen niets te doen zijn”

Het seizoen in de Jupiler Pro League is nog maar zes speeldagen oud, maar nu al wordt er volop gespeculeerd over de toekomstige kampioen. Volgens analist Wim De Coninck zal Club Brugge zichzelf opvolgen als kampioen.

"Aan Club Brugge zal weer niks te doen zijn", voorspelt De Coninck bij Sporza. "Ik vermoed dat Charleroi nog wel een tijdje op zijn elan kan doorgaan, maar als het er écht op aankomt, is Club nog altijd een maatje te groot voor de rest in België. Dat voel je gewoon."

"De vraagtekens die er waren bij Club Brugge? Of ze wat uitgeperst zijn, of ze hun 12e man niet te erg missen en of het verhaal van Philippe Clement misschien niet meer aanslaat? Die vraagtekens zijn al weer weg", merkt De Coninck op.

Vormer & Vanaken

"Ook omdat Ruud Vormer en Hans Vanaken, die niet in vorm geweest zouden zijn, weer presteren. Het draait daar weer als vanouds", besluit de gewezen doelman.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot  I  voetbal  I  sport