André Hazes voelt zich erg gekwetst door Monique Westenberg: “Dit deed echt pijn” Buitenland
Buitenland

André Hazes voelt zich erg gekwetst door Monique Westenberg: “Dit deed echt pijn”

André Hazes voelt zich erg gekwetst door Monique Westenberg: “Dit deed echt pijn”

De turbulente periode tussen André Hazes en Monique Westenberg lijkt helemaal verleden tijd. Dat wil echter niet zeggen dat het onderwerp niet meer wordt aangesneden. Zo liet Monique zich onlangs in een interview nog ontvallen dat ze wist dat Bridget Maasland ‘geen blijvertje’ was.

"Ik schrik niet zo snel, maar sommige dingen waren wel pijnlijk om te lezen”, geeft André eerlijk toe in Story. “Omdat ik weet dat ik de zaken niet altijd slim hebt aangepakt. Als je dat zwart op wit leest – over de steken die ik heb laten vallen in mijn relatie met haar en met mijn kind – word je nog maar eens met de neus op de feiten gedrukt."

“Ik wéét waarom ik alles heb omgegooid. Maar we hebben intussen zoveel tijd gehad dat we niet alles nog eens hoeven door te spreken. Wij zitten nu in de fase dat we alleen nog maar naar de toekomst willen kijken”, besluit de ‘Leef’-zanger.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws