-->

'Eveline' vraagt steun na uitlekken naaktbeelden van BV's: "Ben slachtoffer"

'Eveline' vraagt steun na uitlekken naaktbeelden van BV's:
Maandag 12 Oktober 2020 - 07:30   I   Foto: TV OOST   I   door Redactie

Gregory R., een man uit Hamme, wordt ervan verdacht naaktbeelden van BV's te hebben verspreid. Hij gaf zich uit voor een andere identiteit en kon zo Stan Van Samang, Sean Dhondt en Peter Van de Veire in de val lokken.

Een goeie vriendin van Gregory vraagt ook begrip voor zijn situatie. Ze zegt ook dat hij al langer bezig was met het verkrijgen van naaktfoto's. "Hij heeft in het middelbaar ook valse Facebookprofielen aangemaakt en daarmee andere jongens proberen te benaderen", vertelt de dame in kwestie aan TV OOST. Ze wenst liever anoniem te blijven. "Hoe hij die probeerde benaderen, daar kan ik niet op antwoorden."

"Ik denk persoonlijk niet dat het zijn bedoeling was om die beelden publiek te maken. Ik denk dat hij het eerder deed voor de kick", zo vertelt de vrouw. "Ik heb recentelijk een bericht gekregen van Gregory. Hij vraagt ook steun en ik begrijp dat ergens wel. Ik denk dat hij ook wel een slachtoffer is geworden van een situatie die geëscaleerd is en waarvan hij wilde dat het nooit zo ver zou gegaan zijn."

TAGS  I  Naaktfoto's  I  Stan Van Samang  I  Sean Dhondt  I  Peter Van de Veire  I  shownieuws