Dinsdag 20 Oktober 2020 - 07:30   I   Foto: VIER  I   door Redactie

Christoff zwaar getroffen door coronavirus

Christoff zwaar getroffen door coronavirus

Ook zanger Christoff raakte geveld door het coronavirus. Dat vertelt hij in Dag Allemaal. Het begon na een vakantie in Spanje. Toen kreeg hij de eerste symptonen.

"De maandag erop ben ik gaan golfen en voelde ik mij een beetje grieperig worden. Ik ben meteen naar de huisdokter gegaan omdat ik aan corona dacht, maar die stelde mij gerust: ik vertoonde haast geen symptomen, wellicht sukkelde ik met een verkoudheid door het temperatuurverschil tussen Spanje en België", legt Christoff uit.

"Maar dat grieperige gevoel ging niet echt over, en op het einde van de week belde mijn mama: ‘Wil je nu wat weten: ik heb corona.’ Toen ben ik mij meteen gaan laten testen en bleek ik wel positief, net als mijn zus en de hele familie. Bleek dat mijn grootmoeder niet palliatief was, maar wel corona had en op die manier de hele familie heeft aangestoken. We weten niet echt hoe oma de ziekte heeft opgelopen, want ze is heel voorzichtig."

Allemaal in familie

Aanvankelijk dacht men dat de oma van Christoff palliatief was. Daarom werd ze niet getest. "Nee, net omdat men dacht dat ze palliatief was. In totaal zijn een twaalftal familieleden bij haar op bezoek geweest, en we hadden het allemaal zitten."

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Christoff  I  shownieuws