Christoff zwaar getroffen door coronavirus Buitenland
Buitenland

Christoff zwaar getroffen door coronavirus

Christoff zwaar getroffen door coronavirus

Ook zanger Christoff raakte geveld door het coronavirus. Dat vertelt hij in Dag Allemaal. Het begon na een vakantie in Spanje. Toen kreeg hij de eerste symptonen.

"De maandag erop ben ik gaan golfen en voelde ik mij een beetje grieperig worden. Ik ben meteen naar de huisdokter gegaan omdat ik aan corona dacht, maar die stelde mij gerust: ik vertoonde haast geen symptomen, wellicht sukkelde ik met een verkoudheid door het temperatuurverschil tussen Spanje en België", legt Christoff uit.

"Maar dat grieperige gevoel ging niet echt over, en op het einde van de week belde mijn mama: ‘Wil je nu wat weten: ik heb corona.’ Toen ben ik mij meteen gaan laten testen en bleek ik wel positief, net als mijn zus en de hele familie. Bleek dat mijn grootmoeder niet palliatief was, maar wel corona had en op die manier de hele familie heeft aangestoken. We weten niet echt hoe oma de ziekte heeft opgelopen, want ze is heel voorzichtig."

Allemaal in familie

Aanvankelijk dacht men dat de oma van Christoff palliatief was. Daarom werd ze niet getest. "Nee, net omdat men dacht dat ze palliatief was. In totaal zijn een twaalftal familieleden bij haar op bezoek geweest, en we hadden het allemaal zitten."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws