Peter Van Laet heeft spijt en geeft toe: “Het was dom van me” Buitenland
Buitenland

Peter Van Laet heeft spijt en geeft toe: “Het was dom van me”

Peter Van Laet heeft spijt en geeft toe: “Het was dom van me”

Na zijn passage in ‘Liefde Voor Muziek’ begon Peter Van Laet met Mama’s Jasje aan een tweede leven. In de jaren ’90 had de groep de ene hit na de andere, maar plots was het gedaan met het succes. Peter is nu helemaal terug en heeft een jubileumalbum uit, getiteld ‘De Jaren Van Verstand’.

"Die is natuurlijk ludiek bedoeld, voor wie mijn levenswandel kent”, zegt de zanger in Citta. “Toch hoop ik ook dat ik nu eindelijk tot mijn jaren van verstand ben gekomen. Dat ik kan vasthouden wat er gebeurt, in plaats van het te vergooien. Dat heb ik vroeger vaak letterlijk gedaan.”

“Zelfs veel gouden platen heb ik niet meer”, geeft Peter toe. “Nadat ik ze domweg in mijn kelder had laten verkommeren, heb ik ze – vol schimmel – naar het containerpark moeten brengen. Dat gaat nu niet meer gebeuren. Samen met mijn vrouw ben ik zelfs bezig om duplicaten van die awards te laten maken."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws