-->

Ella Leyers ziet een groot probleem in haar zoektocht naar een man: “Dit helpt al zeker niet”

Ella Leyers ziet een groot probleem in haar zoektocht naar een man: “Dit helpt al zeker niet”
Dinsdag 27 Oktober 2020 - 19:00   I   Foto: Instagram   I  

Als er al mensen waren die Ella Leyers geen warm hart toedroegen, heeft de zus van Olga en dochter van Jan deze kleine groep zeker en vast weten te overtuigen met haar passage in ‘De Slimste Mens’. Ze is grappig, knap, ad rem en intelligent, en nogal wat mensen vinden het dan ook bizar dat ze nog geen vaste vriend heeft.

Maar daar denkt Ella zo het hare van. “Als jonge, moderne vrouw voelt het niet per se als een manco om geen partner te hebben”, zegt ze in Humo. “Ik trek mijn plan perfect zonder man. Het perverse effect is dat daardoor de lat voor een mogelijke partner geweldig hoog komt te liggen."

“Weet je wat ook niet helpt? Dat ik thuis het per­fecte voorbeeld heb gekre­gen”, aldus Ella. “Ook na zovele jaren blijven mijn ouders elkaar boeien. Ze willen nog altijd moeite doen voor elkaar, ze praten aan tafel over wat hen begeestert, ze zijn nooit gestopt met in het hoofd van de ander te willen krui­pen. Ze vormen een prach­tig tweespan. En als je daar­ mee opgegroeid bent, wil je zelf geen genoegen nemen met minder”, besluit ze.

TAGS  I  Ella Leyers  I  De Slimste Mens  I  shownieuws