Zaterdag 31 Oktober 2020 - 09:07   I   Foto: YouTube  I   door Redactie

Inès De Vos, de vrouw van Bart De Pauw, zwaar onder vuur: “Dit is gewoon niet oké”

Inès De Vos, de vrouw van Bart De Pauw, zwaar onder vuur: “Dit is gewoon niet oké”

In 2017 werd Bart De Pauw door de VRT ontslagen omdat verscheidene vrouwen hem beschuldigden van grensoverschrijdend gedrag. Actrice Hilde Van Mieghem heeft het altijd opgenomen voor de vrouwen, die tot op heden nog anoniem zijn.

Inès De Vos, de vrouw van Bart De Pauw, sprak zich vorige week in Het Laatste Nieuws voor het eerst uit over de zaak van haar man en voor Van Mieghem had ze geen goed woord over. Volgens De Vos heeft Van Mieghem “onwaarschijnlijk veel schade berokkend” aan het gezin De Pauw en dus ook de kinderen.

“Ik vind het zeer erg dat ze haar kinderen hierbij sleurt”, reageert Van Mieghem in Dag Allemaal. “Dat is gewoon niet oké. Maar als zij het zo wil spelen en haar eigen blinde vlek nog groter wil maken, moet ze dat vooral doen.”

Respect

Geschrokken is Van Mieghem naar verluidt niet. Wel is ze kwaad omdat er in het kamp De Pauw wordt gesproken over het ‘ronselen van slachtoffers’ door Christine Mussche, de advocate van de vrouwen.

“Dát is een leugen”, klinkt het bij Van Mieghem. “Ik heb gezien hoe respectvol zij omging met de betrokken vrouwen. Sommige van hen waren zéér bang om zich burgerlijke partij te stellen, en ik heb gezien hoe meester Mussche zelfs geen enkele poging heeft gedaan om hen daartoe te overhalen. Dat vind ik erger dan wat men over mij zegt”, besluit ze.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Bart De Pauw  I  Ines De Vos  I  VRT  I  Hilde Van Mieghem  I  shownieuws