-->

Mezdi uit Temptation Island zit in een rolstoel: "Het gaat niet goed met mij"

Mezdi uit Temptation Island zit in een rolstoel:
Woensdag 19 December 2018 - 11:03   I   Foto: Vijf   I   door Redactie

Na 'Temptation Island' heeft Mezdi nu deel aan 'Ex on the Beach'. Mezdi heeft enige tijd geleden een motorongeluk gehad.

"Ik heb een heel zwaar motorongeluk gehad, dat klopt. Het gebeurde kort nadat ik terug in Nederland was na de opnamen van ‘Ex on the Beach’. Mijn gezondheid is momenteel helemaal niet goed, want ik heb heel wat lichamelijke schade opgelopen", vertelt Mezdi in TV-Familie.

"Het gaat nog even duren voor ik volledig gerevalideerd ben. Welke lichaamsdelen zijn beschadigd? Ik liep een neusbreuk op en een hersenkneuzing. Mijn rechterkruisbanden zijn gescheurd, mijn linkerbeen is verbrijzeld, mijn heupkom is beschadigd, net als drie ruggenwervels. Ik heb geluk dat ik nog leef."

"Met de motor kan ik voorlopig niet rijden, en dat zal nog een hele tijd duren. Want ik zit momenteel in een rolstoel. Da’s het enige ‘vervoermiddel’ dat ik nu kan besturen... Ja, mijn mobiliteit is erg beperkt. En ik kan je verzekeren: dat is heel onaangenaam. Ik heb geluk dat ik jong ben. Dat zorgt ervoor dat ik sneller herstel, zeggen de dokters. Maar dit gezegd zijnde: ’t is niet dat ik overmorgen weer mobiel ben. Daar zullen nog wel enkele maanden overheen gaan", zegt Mezdi.

TAGS  I  Temptation Island  I  Mezdi  I  showbizz