-->

Sandra Kim heeft het hier heel moeilijk mee: “Ik zal dit nooit aanvaarden”

Sandra Kim heeft het hier heel moeilijk mee: “Ik zal dit nooit aanvaarden”
Maandag 16 November 2020 - 21:00   I   Foto: VTM   I   door Redactie

Sandra Kim heeft er een muziekcarrière opzitten waar veel artiesten jaloers op zijn. Ze heeft professioneel dan al wel erg veel bereikt, privé is er een gemis dat ze maar niet kan aanvaarden.

Ze maakt er dan ook geen geheim van dat ze het enorm spijtig vindt dat ze geen kinderen heeft. “Ik heb drie ivf-behandelingen gevolgd, maar het is niet gelukt”, zegt Sandra in Het Nieuwsblad. “Bon, dat is het leven. Maar het is wel een deel van mij, van mijn leven dat ontbreekt. Iedere vrouw heeft een moedergevoel, dat gemis zal er altijd zijn."

“Je accepteert het niet, zelfs niet als ik met de grote glimlach rondloop of zeg dat het niet geeft. Dat is een leugen”, bekent de zangeres die 'The Masked Singer' won als Koningin.

Toch is er een lichtpuntje. “Mijn zus heeft een dochtertje, zij is mijn petekindje. Dat is het grote geluk in mijn leven. Zij is zo perfect! Ze lijkt op mij qua karakter en zingt ook goed. 2,5 jaar is ze, Leia. Zij is alles voor mij. Ze is niet mijn dochter, maar het voelt wel een beetje zo”, besluit Sandra

TAGS  I  Sandra Kim  I  shownieuws