-->

Ruth Beeckmans zet Marc Van Ranst te kijk: “Ik moest hier nu toch zijn”

Ruth Beeckmans zet Marc Van Ranst te kijk: “Ik moest hier nu toch zijn”
Dinsdag 24 November 2020 - 20:56   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

VTM wil het verschrikkelijke jaar 2020 alsnog met een luide lach afsluiten. Guga Baúl, Ruth Beeckmans, Jonas Van Geel en Nathalie Meskens werden dan ook gevraagd om een humoristisch jaaroverzicht te maken: ‘RIP 2020’.

Guga, Nathalie, Jonas en Ruth verzinnen typetjes achter de opmerkelijke nieuwsfeiten, voorzien opvallende beelden van stemmetjes, zingen nieuwe versies van de grootste pophits en imiteren uiteraard ook de meest besproken BV’s. Eén van de personen die het afgelopen jaar niet van het scherm weg was te denken, is viroloog Marc Van Ranst.

Door zijn alomtegenwoordigheid blijkt Van Ranst een dankbaar figuur om neer te zetten. “Uiteraard geen probleem. Ik moest hier toch zijn voor ‘Het Journaal’, ‘Het Journaal Laat’, ‘De Afspraak’, ‘Terzake’ en ‘Het Weer’. Een rustige avond, dus”, lacht Ruth Beeckmans, die in de huid van Van Ranst kruipt.

Omdat het jaar niet snel genoeg voorbij kan zijn, begint het viertal al terug te blikken op woensdag 25 november om 20.40 bij VTM. Zeven woensdagen lang maken ze een humoristische stand van zaken op van de wereld.

TAGS  I  Ruth Beeckmans  I  Marc Van Ranst  I  shownieuws